Daiseikai 9 – най-новото попълнение в семейството на Toshiba с впечатляващи показатели и в двата режима на работа

viclima Коментари 0 07.10.2019

Daiseikai 9 – най-новото попълнение в семейството на Toshiba с впечатляващи показатели и в двата режима на работа

Новият уникален модел от 2019г., Daiseikai 9 на доказания японски производител Toshiba създава комфортна атмосфера и работи в най-високия енергиино ефективен клас А+++. Серията притежава изключително висок SEER до 10,60 и SCOP до 5,20. Системата е с хибридна инверторна технология и разполага с двоен компресор с роторно въртене, който осигурява икономична работа без проблеми целогодишно.

Изключителният и обновен дизайн, на Daiseikai 9 е решен изцяло в бял цвят с висококачествено гланцово покритие. Тестван е при екстремно ниски температурни условия в Скандинавия, което гарантира неговата изключителна ефективност. Климатикът разполага с 3D въздушен поток с независими жалузи. Когато външната температура започне да се понижава, Daiseikai 9
осигурява супер бързо затопляне. Моделът използва фреон R32, който се класифицира като един от най-екологично чистите хладилни агенти. Това е така благодарение на ниския си потенциал на въздействие върху глобалното затопляне.

климатик Toshiba

Daiseikai 9 – познато японско качество от ново поколение

Климатикът на Toshiba работи в режим на охлаждане с най-високи показатели за енергиина ефективност – А+++ и SEER до 10,50. В режим на отопление стойностите са А+++ и SCOP до 5,20. Има възможност за управляване на мощността в режим на отопление от 2,50 kW до 4,50 kW. Моделът притежава цифров DC двоен ротационен инверторен компресор. Чрез него безшумната работа, максималната производителност и нисък разход електроенергия са на лице. Работи с фреон R32, който е с 68% по-екологично чист в сравнение с хладилният агент R410A.

климатик Toshiba

Подобрени функционалности, повишена степен на комфорт

Климатикът на Toshiba, разполага с икономичен режим чрез актививацията, на който се спестява до 25% електроенергия без да се нарушава температурния комфорт в стаята. Системата сама автоматично повишава или намалява температурата.

Чрез функцията йонизатор се генерират 1 000 000 отрицателни йони на кубичен сантиметър, които имат благоприятно въздействие върху здравето на човека. С иновативната система Plasma Ion Charger се извършва зареждане с плазмени йони, чрез което се неутрализират замърсяванията и се усвояват лесно от Magic Coil покритието. По този начин се премахват дори замърсяванията, които филтрите биха могли да пропуснат. Функцията е достъпна с едно натискане на бутона Pure.

Иновативната функция „Камина”, се среща за първи път в серията Daiseikai. Тя позволява климатика да работи заедно с камината, като дава възможност на топлината да се разпредели плавно в помещението. Режимът се активира при двукратно натискане на бутона 8°С.

Режимът 8°С дава възможност климатика да поддържа температура 8°С, което ще предотврати замръзване и ще сведе до минимум консумацията на електричество. Чрез тази функция ще си гарантирате спокоиствие по време на зимната почивка.

Ако все пак се наложи да използвате функцията за ръчно размразяване на Toshiba, това е възможно с натискането на един бутон на дистанционното управление и натрупаният сняг и лед по външното тяло се премахва.

С бутона Airflow се активира режимът 3D въздушен поток. Той предствавлява въздушна струя, която се разпределя равномерно благодарение на различните посоки на духане.

климатик Toshiba

В унисон с вашите желания по всяко време

А ако се налага да намалите максимално нивото на шум чрез режима “Silent mode” то ще спадне до 20 dB, което е релевантно на шумоленето на падащи листа. Дори шума идващ от външната единица може да се намали с до 4 dB, което гарантира и спокойствието на вашите съседи.

Режимът сън се задейства с едно натискане на бутона Comfort sleep. Системата сама намалява температурата, така че потребителя да се чувства комфортно през нощта и след това постепенно я увеличава, за да е топло, когато се събуди.

Daiseikai 9 позволява настройването на седмичен таймер с 4 различни настройки на ден и 7 различни програми за седмица. С тази функция климатикът се превръща в ефективен и икономичен съюзник в стремежа ви да си осигурете максимален температурен комфорт по всяко време на годината.

Чрез Power Selection, Daiseikai дава възможност на потребителите да изберат нивото на консумираната енергия. Системата може да работи в режим на 50%, 75% или 100%. По този начин консумираната мощност може да се ограничи наполовина.

Toshiba дава възможност на потребителите чрез допълнителен WiFi контролер да управляват системата, където и да се намират, чрез смартфон, таблет или лаптоп.

Хиперинверторния климатик от серията Daiseikai на Toshiba безпорно се характеризира с най- високи енергийни коефициенти, както при отопление, така и при охлаждане.

Избирайки модела на Toshiba от нас получавате:

– Включен стандартен монтаж;
– Безплатна доставка;
– Гаранция – 36 месеца;
– 30 дни право на връщане;
– Проверка на пратката;
– Безплатен оглед.

Повече информация за цени, условия и начин на поръчка ще намерите на нашата продуктова старница.

Ако имате въпроси, искате да заявите безплатен оглед или се интересувате от индивидуална оферта свържете се с нас и ние с удоволствие ще ви отговорим.

Call Now Button