Инверторни и Хиперинверторни климатици Gree

Инверторни и Хиперинверторни климатици Gree – Качество на разумна цена

viclima Коментари 0 18.06.2020

Най-търсените и най-добрите климатици на пазара са инверторните. По-добри от тях са единствено хиперинверторните. Отличен пример за двата типа е марката Gree – компания, която разполага с девет завода и свой научен център. Освен множеството си награди, Gree е първата и единствена китайска компания за климатици, която е получила сертификат „Експорт без надзор“.

Инверторни климатици на Gree

Разумната цена и високото качество са първите неща, с които могат да се опишат продуктите на тази марка. Със своя неповторим дизайн и изчистени линии, климатиците на Gree се вписват във всеки интериор. Те са толкова тихи и отзивчиви към Вашия начин на живот, че бързо ще се превърнат в неразделна част от ежедневието Ви.

Компанията разполага с модели за всяко помещение. Gree Fairy GWH09ACC/ K6DNA1A е идеален за дневната, гостната, спалнята и други помещения, не по-големи от 10-15 кв.м. Вентилаторът има седем степени на работа – от тих режим (26 децибела), с който сънят Ви ще остане необезпокоен, до турбо, с който за четвърт час стаята ще се затопли или охлади. Малките помещения имат тенденцията да се замърсяват и да се изпълват с неприятни миризми сравнително бързо. Йонизаторът на Gree Fairy има функцията да убива 90% от бактериите във въздуха и да унищожава причинителите на лошите миризми.

За по-тесните помещения е подходящ и Gree G-TECH GWH09AEC-K6DNA1A с енергиен клас на охлаждане А+++. Моделът работи с хладилен агент R32, щадящ околната среда и озона. Gree Bora GWH09AAB/ K6DNA4A е друг пример – той има I-FEEL мини сензор за насочване на въздушния поток, както и автоматичен рестарт при токов удар.

За хола или помещения от 20-25 кв.м. потърсете Gree Fairy GWH12ACC/ K6DNA1A. Инверторният климатик е съвместим с моно- и мултисплит системи. Не само това – той се адаптира към всякакъв климат, независимо дали живеете в твърде суха или твърде влажна среда. Лятно време ще се насладите на перфектната работа на инверторния компресор G10, отличаващ се с висока производителност и плавна работа, дори при големи натоварвания. Зимно време, особено при поледици и резки спадове на температурите, се възползвайте от функцията за интелигентно обезскрежаване, така че външното и вътрешно тяло да работят в перфектен синхрон.

Ако апартаментът Ви е по-голям и имате дневна около 35-40 кв.м., то със сигурност се нуждаете от Gree Fairy GWH18ACD/ K6DNA1D. Просторните помещения винаги са били предизвикателство, независимо дали става дума за охлаждане или отопление. Този модел на Gree не само че се справя бързо и ефективно с поддържането на идеална температура, но може да издържи в продължение на цял ден и цяла седмица. Дори когато не сте си у дома, инверторният климатик ще поддържа температура, не по-ниска от 8 градуса, предпазвайки инсталацията Ви от измръзване.

Хиперинверторни климатици на Gree

Ако живеете в малък апартамент, но имате високи стандарти, хиперинверторният Gree U-Crown GWH09UB/ K3DNA4F ще изпълни всяко Ваше желание. Нивото на шума е едва 19 децибела, докато мощността му е 9 000 BTU. Макар и толкова силен, моделът се отнася деликатно към здравето Ви – той има функция за пресен въздух (Air), която ще освежи дома Ви за секунди, както и мощна йонизация (Health) за елиминиране на бактериите, акарите и неприятните миризми. С опцията Humidity ще следите нивото на влажността и вече няма да се притеснявате от необяснима кашлица.

За по-големите помещения се препоръчва Gree Amber Nordic GWH09YD/ S6DBA2A, който има опция за WiFi контрол, благодарение на вградения си модул. Уникалното при този климатик е, че той има енергиен клас А+++ както в режим на охлаждане, така и при отопление. Самият хладилен агент има много добри термодинамични качества, които осигуряват висока енергийна ефективност и икономичност.

Независимо дали изберете инверторен или хиперинверторен климатик за дома си, почиствайте го редовно, за да му се радвате по-дълго.

Call Now Button