Топ 10 най-продавани климатици

Топ 10 най-продавани климатици

viclima Коментари 0 20.11.2020

Пазарът изобилства от климатици, сходни по характеристики. Човек може да прекара дни в издирване на най-подходящият. За Ваше улеснение, съществува още един метод за сортиране и това е клиентският интерес – онова, което се търси най-много, обикновено е най-изгодното.

Търсите нов климатик, но се чувствате объркани и раздвоени от множеството избори? Функции, външен вид и марка – всичко това започва да се слива в една обща, неясна картина и Ви се струва, че никога няма да вземете решение. Има обаче една последна възможност – да се доверите на опита и мнението на хората преди Вас. Запознайте се с десетте най-продавани климатици и открийте най-добрият сред тях.

1. Mitsubishi Heavy Premium SRK35ZS-W – привидно той е нито най-мощният сред конкуренцията, нито последен модел от серията си, но в него има нещо сигурно и стабилно и това е фактът, че SRK35ZS-W е подходящ за голяма част от апартаментите (25-30 кв.м.) със своите 12,000 BTU. Енергийният му клас на охлаждане и отопление е А++ и има четири основни степени на работа с ниво на шума от 19 до 40dB, което го прави идеален за големи жилищни блокове.

2. Fujitsu General ASHG12KGTB – ако търсите нещо икономично и желаете да направите добра инвестиция във времето, то това е климатикът за Вас. Енергийният клас е А+++ и при охлаждане, и при отопление, което е най-високата възможна степен, както и най-изгодната. Този модел има награда от 2017-та не само заради своя хибриден топлообменик и сензор за присъствие, но и за цялостното му представяне.

3. Fujitsu General ASHG12KMTA – с грижа за природата, този климатик работи с фреон R32, който има по-нисък затоплящ ефект, в сравнение с предшествениците си. ASHG12KMTA може да е еднакво тих и внимателен, без да безпокои съня Ви със своите 20dB и едновременно с това мощен със своя режим за бърза климатизация и комфортен въздушен поток.

4. Mitsubishi Electric FH35VE – намирате се по-близо до природата с естествения Kirigamine поток и нежния полъх. Интелигентен температурен контрол, 3D сензор, улавящ човешко присъствие и плазма филтър, който ще прочисти въздуха и ще Ви пренесе на място, далеч от градския смог и прах.

5. Gree Amber Nordic – това е серия от инверторни климатици, чиято мощност започва от 9,000 BTU и стига до 24,000 BTU. Тези модели са подходящи за големи помещения и могат да работят при драстични температурни разлики с външната среда – отопляват при -30С и охлаждат при -18С.

6. Toshiba Edge B13J2KVSG – изчистени линии на дизайна и най-висок енергиен клас в двата си режима – А+++. Притежава технологията Magic Coil, с която контролира влагата и предотвратява натрупването на замърсяване във филтъра и развиването на микроорганизми. Самият филтър е Ultra-Pure и улавя частици до 2,5 микрона.

7. Mitsubishi Electric AP35VGK – идеален за спални и малки помещения, като детски стаи. Технологията на AP35VGK за намаляване на шума с 3dB на външното тяло ще Ви осигури дълъг и спокоен сън. Този модел е отлична компания и през деня – пречиства въздуха, осигурява Ви равномерен въздушен поток и може да бъде контролиран през домашния Ви интернет.

8. Daikin FTXM35N/ RXM35N(9) Perfera – ако Ви измъчват сезонни алергии или се разболявате често, то технологията Flash Streamer с 3D въздушен поток на жалузите ще облекчи значително живота Ви. Нейната висока скорост разгражда бактерии, вируси и алергени, а когато в стаята няма хора, климатикът ще мине на енергоспестяващ режим. Енергийният клас е А+++ при отопление и охлаждане.

9. Midea MSFAAU – серията BreezleSS+ може да отоплява при температури на външната среда -25С и да охлажда при +50С. Не само това – с двойните си жалузи  и 360-градусова вентилация той разпределя въздуха из цялото помещение със скорост от 65Hz само за шест секунди. Междинен клас, подходящ за малки помещения.

10. Gree Fairy GWH12ACC – няма нищо по-прекрасно от електроуреди, които умеят сами да се грижат за себе си. GWH12ACC има функция за самодиагностика и самопочистване на филтъра, осигурявайки по-дълъг живот на топлообменника, като в същото време предотвратява натрупването на плесен и мухъл. Йонизаторът унищожава до 90% от неприятните миризми и зарежда въздуха с полезни йони.

Call Now Button